NETTKURS for deg som vil lære mer om helhetlig tilnærming til hundekroppen.  

Her får du både gratis materiale i form av tips og råd, men også nettkurs INKLUDERT gratis hjelp. Sjekk ut for å lære mer!

Har du spørsmål eller trenger hjelp, send en epost til [email protected] 

Nettkurs

Kløe- og hudplager 

Start fra innsiden

Lær om hvordan bruke mat, kosttilskudd og urter til å styrke og støtte hud, pels og kropp fra innsiden. I dette kurset får du oppdatert kunnskap om den viktige maten og dets påvirkning på tarmhelse og leverhelse. Du får enkel og praktisk fremgangsmåte samt konkrete verktøy til å hjelpe din hund. Mat, leverhelse og den viktige tarmhelsen er starten for veldig mye!

Kurset koster 599,- og du får med en kostnadsfri personlig veiledning (490,-) inkludert i kurset!

Mer informasjon

Nettkurs

Homeopati til hund

Førstehjelp og husapotek

Homeopati er et helhetlig verktøy for mange ulike områder for kroppen fra bevegelse, seniorer til fordøyelse og atferd. Hvordan, når og hvilke homeopatremedier kan brukes til hund? Få en introduksjon til homeopati ved førstehjelp og andre områder samt en praktisk guide og bruk ved 30 ulike remedier. 

Kurset koster 599,- og du får med en kostnadsfri personlig veiledning (490,-) inkludert i kurset!

Mer informasjon

Nettkurs

Eteriske oljer til hund

Bruksområder og oppskrifter

Hvordan bruke eteriske oljer til hund på en allsidig og trygg måte? Det er viktig med litt forkunnskaper før man bruker disse konsentrerte oljene, samtidig er det fint å vite at de kan være en god ekstrahjelp i hverdagen - fra hudrelaterte plager, insektsprayer, immunforsvar og allmenn helse, men også atferd! Du får også konkrete oppskrifter og protokoller i kurset.  

Kurset koster 599,- og du får med en kostnadsfri personlig veiledning (490,-) inkludert i kurset!

Mer informasjon