Nedenfor finner du en oversikt over noen av produktene som selges i klinikken, og som kan sendes.

 Dette er en manuell nettbutikk. Du sender en mail med navn, adresse og tlfnr til [email protected] ved bestilling så blir det sendt en betalingslenke via sms til deg. Porto på 80kr tilkommer. 

Soil & Sea Pre- og Probiotika - kr. 598,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika tilskudd for dyr. Jord- og sjøbasert (soilbased) bakteriestammer, blant annet fra Chlorella. Kan være god støtte til dyr med SIBO mm. Kjent for å fremme sunn mage/tarmhelse, leddhelse, muskelhelse mm. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 40gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/soil-sea-primordial-pre-and-probiotics

ROOTS The Wolf Probiotika - kr. 679,-

Et høykvalitets- og artsspesifikk probiotika tilskudd til hund basert på ulvens tarmflora, inkluderer Turkey Tail (Silkekjuke) for immunforsvar og mage/tarmhelse. Vant pris for nyvinnende produkt på Global Pet Expo 2023. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/wolf-strain-probiotic

Love Bugs Pre- og Probiotika - kr. 429,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika tilskudd for hund og katt med 14 ulike bakteriestammer kjent for å fremme sunn mage/tarmhelse. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 40gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/best-sellers/products/love-bugs

Gut Soothe - kr. 429,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika med blant annet Slippery Elm og Marshmallow Root for å støtte mage og tarmhelse, Spesifikt utviklet for hund. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 52gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/gut-soothe

Felix Flora Pre- og Probiotika Katt - kr. 529,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika spesifikt utviklet for katt. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 40gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/felixs-flora-species-appropriate-probiotic

Feline Gut Soothe - kr. 399,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika med blant annet Slippery Elm og Marshmallow Root for å støtte mage og tarmhelse, Spesifikt utviklet for katt. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 46gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/feline-gut-soothe

Easy Peasy Nutraceutical - kr. 479,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika for hund og katt med tranebær for å støtte og styrke urinveier. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 52gr.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/easy-peesy-ii-nutraceutical-powder

Kolloidalt sølvvann - kr. 299,-

Kolloidalt sølvvann (mret & SilverSOL) for å fremme sunn og sterk hud- og alle plager relatert til hud, pels og ører. Kan brukes overalt på sår, i ører mm. 10 ppm. Patentert produksjonsteknologi. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/colloidal-silversol

Liver Tonic - 379,-

En mild urteblanding (m/ bl a Mariatistel og Løvetann) for å fremme leverhelse. Ekstra godt ved ubalanser i hud, pels, ører, fordøyelse og immunforsvar. En del av protokollen til "Canine Allergy bundle", og "Leaky Gut Protocol" fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/liver-tonic

Phyto Synergy - 649,-

Et 100% rent og meget næringstett marint fytoplankton (skal kun ha 1/16 teskje pr dag) med gode antioksidant egenskaper for hjelp til pågående ubalanser eller for forebyggende styrke (hud, pels, tarmhelse, restitusjon og allmenn velvære) fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 15gr. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/phyto-synergy

Chaga - 679,-

Uttrekk av villhøstet Chaga for å fremme immunforsvar, seniorstøtte, vitalitet, styrke og allmenn velvære. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 125ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/chaga-mushrooms-liquid-triple-extract

Re-balancer - 299,-

Tidligere kalt Anti-Vaccinosis. En urteblanding (m/ Thuja og Silicea) spesielt for å styrke immunforsvar og belastninger her. Fra The Adored Beast Apothecary. 30ml. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/rebalancer

Yeasty Beast III - kr. 349,-

Hudspray hvor fuktig hud er et problem, og særlig ved soppovervekst. Tinktur basert på Horsetail (kjerringrokk), Hypericum (Johannesurt), Calendula, Hydrastis (hydrastinurt), Grønn te m/ trollhassel og eplecidereddik base. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/yeasty-beast-tropical-spray

BioFunction8; Mage- og tarmhelse - kr. 499,-

Et kosttilskudd for å fremme mage- og tarmhelse mm. anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder økologiske Chiafrø, økologisk kamille, økologisk Marshmallow (Legestokkrose) og en blanding av kelp/tang (rød, grønn og brun sjøtang). Fra DogsFirst, Irland. 300gr. 

Brukes ikke til hund med overaktiv skjoldbruskkjertel. Brukes alene som sjøgressbasert kosttilskudd.

Du kan lese mer her: https://dogsfirst.ie/product/biofunction8-2/

Canident; Munnhelse og tannkjøtt - kr. 299,-

Et kosttilskudd for å fremme god munnhelse og friskt tannkjøtt anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder en høykvalitetshøstet blanding av 3 ulike sorter brun sjøtang og nyttige næringsstoffer. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Brukes ikke til hund med overaktiv skjoldbruskkjertel. Brukes alene som sjøgressbasert kosttilskudd. 

Du kan lese mer her: https://www.dogsfirst.ie/product/canident-2/

Oculus Prime; For rennende øyne - kr. 349,-

Et kosttilskudd for å fremme god øyehelse og friske slimhinner anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder en høykvalitetshøstet blanding av brun, rød og grønn sjøtang og nyttige næringsstoffer. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Brukes ikke til hund med overaktiv skjoldbruskkjertel. Brukes alene som sjøgressbasert kosttilskudd. 

Du kan lese mer her: https://www.dogsfirst.ie/product/oculus-prime-2/

Kanex; Parasitt forebyggende - kr. 299,- 

Høykvalitetshøstet Rødtang (Dulse- Palamaria palmata) + knust gresskarfrø (økologisk Stryian gresskar) for å fremme og bistå forebyggende mot parasitter i tarmsystemet. Kan brukes til valper fra 8 uker. Også til katt, med halvert dosering. Ikke varmebehandlet. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Du kan lese mer her: https://dogsfirst.ie/product/kanex-natural-worm-preventative-for-dogs/

LUCAA+ EAR CARE - kr. 298,-

En øre (hud)spray som er basert på 5 ulike probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige hudfloraen i øret. Kan også brukes andre steder på kroppen hvor hudplager er problem. Fra Ingenious Probiotics, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-pet-ear-cleaner/

LUCAA+ Dental Care - kr. 298,-

En munn- og tannspray som er basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i munnhulen. Fint å bruke i forbindelse med tannpuss. Kan og brukes til katt, hest og kanin. Fra Ingenious Probiotics, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-pet-dental-care/

LUCAA+ Dermo Care - kr. 298,-

En sår- og hudspray basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i huden og fremme tilheling. Fint å bruke ved ulike hudplager eller sår. Kan og brukes til katt, hest og kanin. Fra Ingenious Probiotics, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/pet-wound-care-spray/

LUCAA+ Probiotisk Shampoo - kr. 259,-

En shampoo og hudvask som er basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i huden. Fin å bruke til hunder (og katter) med hudplager av ulike slag. Fra Ingenious Probiotics, UK. 300ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-dog-shampoo/

VITBIT villfanget fiskeolje - kr. 249,-

Vitbit Pure Arctic er en helt ren og naturlig høykvalitets fiskeolje fremstilt av 100% fersk villfisk (torsk, sei, hyse) fra norske farvann! Vitbit Pure Arctic har et høyt innhold av Omega 3 fettsyrene EPA, DHA og DPA. Kan brukes av hund og katt. Fra VITBIT, Norge. 300ml.

Du kan lese mer her: https://www.vitbit.no/produkter/vitbit-pure-arctic-300ml/

Norsk Dyrehelse Kelp - kr. 149,- 

Kelp fra Norsk Dyrehelse (grisetang) - Allmennhelse, styrke immunforsvar, munnhelse og hud/pels. Fra Norsk Dyrehelse, 500gr.

Du kan lese mer her: Norsk Dyrehelse kelp

Norsk Dyrehelse OMEGA-3 - kr. 279,- 

Omega-3 kapsler fra Norsk Dyrehelse, villfanget fisk (ansjos og sardin). For leddhelse, hud/pels, hjernehelse, hjerte/karhelse, øyne og seniorer. Fra Norsk Dyrehelse, 180 stk kapsler.

Du kan lese mer her: Norsk Dyrehelse Omega-3

Norsk Dyrehelse MSM - kr. 199,- 

For vedlikehold og reparasjon av kroppen. For dyrenes oppbyggning av brusk, ledd, sener, bindevev, muskler og pels. Hunder som trenes hardt, kan oppleve å få en lettere restitusjonstid. Fra Norsk Dyrehelse, 250 gram, pulver.

Du kan lese mer her: Norsk Dyrehelse MSM

Norsk Dyrehelse GLUKOSAMIN - kr. 199,- 

Kan fremme friske og bevegelige ledd. Glukosamin er en kroppsegen substans som dannes av glukose (en sukkerart). Glukosamin er nødvendig for at kroppen skal danne større molekyler som blant annet finnes i leddvæske og bruskFra Norsk Dyrehelse, 250 gram, pulver.

Du kan lese mer her: Norsk Dyrehelse Glukosamin

EKHOMLMSPROB Tjæreshampoo - kr. 165,-

En furutjære basert shampoo for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt samt på sommer ved insektsplager. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 200ml. 

EKHOMLMSPROB Potesalve med tjære - kr. 129,-

En furutjære basert potesalve med bivoks, olivenolje, Calendula og kamilleblomst for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 40ml. 

dòTERRA Copaiba - kr. 700,-

Eterisk olje av Copaiba fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Copaiba (Copaifera) har beroligende og avslappende egenskaper med sin milde lukt og sammensetning. Den er også kjent for å være god for seniorer, nerverelaterte plager, hud og kroniske plager, og plager i bevegelsesapparatet. Inneholder blant annet høyt innhold av β-caryophyllene (BCP); phytocannabinoid som har kjente egenskaper for å fremme ro blant annet. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/copaiba-oil

dòTERRA Lavendel - kr. 490,-

Eterisk olje av Lavendel fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Lavendel (Lavandula augistifolia) er nok mest utbredt innen eteriske oljer. Den er kjent for sine beroligende og avslappende egenskaper. Veldig god i diffuser ved stress, uro og mentale belastninger. Også fin å inkludere i insektsspray. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/lavender-oil

dòTERRA Cedarwood - kr. 270,-

Eterisk olje av Cedarwood fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Cedarwood (Juniperus virginiana) er en mild eterisk olje som bør være med i insektsprayen. Den er fin ved hudplager, urinveier, og for å fremme ro i miljøet man befinner seg i. Har en varm og treaktig lukt. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/cedarwood-oil

Nettkurs: Lær mer om bruk av eteriske oljer til hund - kr. 599,-

Vil du lære mer om eteriske oljer og hvordan du kan bruke dette til hund på en allsidig og trygg måte? Det er viktig med litt forkunnskaper før man bruker disse konsentrerte oljene, samtidig er det fint å vite at de kan være en god ekstrahjelp i hverdagen - fra hudrelaterte plager, insektsprayer, immunforsvar og allmenn helse, og ikke minst til det atferdsmessige. Du finner også konkrete oppskrifter til ulike utfordringer i kurset. Husk at dette også er overførbart til human bruk. Kurset koster 599,-, og du får tilgang i 1 år.

Du kan lese mer her: https://www.askerhundoghelse.no/kurs-eteriske-oljer

 

IMMUNOGUARDER - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for immunforsvaret med bl a Solhatt. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/immunoguarder/

NITCH - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for hudlidelser, kløe, og HETE i kroppen innen TCM. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-nitch/

AIR - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for luftveier og hud, spesielt ved røyting. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-air-3/

WATER - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for alderdom/senior, tenner, knokler, og Nyre organsystemet (VANN elementet i TCM). Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-water/

HEAT - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for reproduksjonssykluser og ubalanser her, så som løpetid/brunst. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-heat/

RawforPaw Vilt godbiter (ulike smaker) - kr. 119,-

Frysetørket godbiter av enten Elg, Hjort, Villsvin eller Viltmix (villsvin + elg) - 100% rent muskel- og organkjøtt, smuldrer ikke. Ingen tilsetningsstoffer. Fra RawforPaw, Sverige. 45gram, tilsvarer 150gram råvare.  

Du kan lese mer her: https://www.rawforpaw.com/en/dog-treat/

Hugo & Celine Hundgodis - kr. 99,-

Rene og skånsomt tørkede godbiter av Elg og Lam. Kan gis som hel eller brytes i mindre biter. Ingen tilsetningsstoffer. Passer for sensitive mager. Protein 72%, fett 9%, aske 1,4%, vann 9,6%. Fra Hugo & Celine, Sverige. 80gram.    

Du kan lese mer her: Hugo & Celine Moose Munchies

MUSH VAINU tørket lunge storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe lunge. Utmerket naturlig tygg til unge som seniorhunder og katter. Spør konsistens, kan deles lett over mat som smaksforsterker. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 140gram.  

Du kan lese mer her: https://www.mushbarf.com/no/product/vainu-okselunge/

MUSH VAINU tørket vom storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe vom. Utmerket naturlig tygg til unge som seniorhunder og katter. Kan deles i flere biter. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 180gram.  

Du kan lese mer her: https://www.mushbarf.com/no/product/vainu-oksevom/

MUSH VAINU tørket strupe storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe strupe. Bra tyggemostand; som belønning eller aktivisering. Til hund og katt. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 220 gram.  

Du kan lese mer her: https://www.mushbarf.com/no/product/vainu-storfe-spiseror/

MUSH VAINU tørket luftrør storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe luftrør. God tyggemostand og tidsfordriv. Tips: Kan fylles med f.eks vom og fryses for enda lengre varighet som tygg. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 200 gram.  

Du kan lese mer her: https://www.mushbarf.com/no/product/vainu-storfe-spiseror/

MUSH VAINU tørket kyllinghals - kr. 99,-

Tørket råvare av kyllinghals. Sprø og god knask! Godbit til større hund, mer tidsfordriv for mindre hunder/katter. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 200 gram.  

Du kan lese mer her: https://www.mushbarf.com/no/product/vainu-kyllinghals/