Nedenfor finner du en oversikt over noen av produktene som selges i klinikken, og som kan sendes.

 Dette er en manuell nettbutikk. Du sender en mail med navn, adresse og tlfnr til [email protected] ved bestilling så blir det sendt en betalingslenke via sms til deg. Porto m/sporing på kr 83,- tilkommer. For now, shipping outside Norway is not available. 

Irsk Kelp / tang - kr. 399,- 

Bærekraftig og økologisk høstet Kelp (brunalgen Laminaria) som tilskudd for å fremme allmenn helse, hud, negler, vitalitet og velvære hos hund. Lufttørket uten varmebehandling for å ivareta næringsstoffene. Pakket med næringsstoffer og antioksidanter lett tilgjengelig for kroppen. DogsFirst, Irland. 300gr. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Bruk kun ett kelp/sjøgress tilskudd av gangen. 

Du kan lese mer her: DogsFirst Kelp

BioFunction8; Mage- og tarmhelse - kr. 329,-

Et kosttilskudd for å fremme mage- og tarmhelse mm. Anbefalt av Dr. Conor Brady (mannen bak: Feeding Dogs- The Science Behind The Dry vs Raw Debate). Inneholder økologiske Chiafrø, økologisk kamille, økologisk Marshmallow Root (Legestokkrose) og en blanding av kelp/tang (rød, grønn og brun sjøtang). Fra DogsFirst, Irland. 150gr. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Bruk kun ett kelp/sjøgress tilskudd av gangen.

Du kan lese mer her: DogsFirst BioFunction8

Canident; Munnhelse og tannkjøtt - kr. 329,-

Et kosttilskudd for å fremme god munnhelse og friskt tannkjøtt anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder en høykvalitetshøstet blanding av 3 ulike sorter brun sjøtang og nyttige næringsstoffer. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse. 

Bruk kun ett kelp/sjøgress tilskudd av gangen. 

Du kan lese mer her: DogsFirst CaniDent

Oculus Prime; For rennende øyne - kr. 349,-

Et kosttilskudd for å fremme god øyehelse og friske slimhinner anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder en høykvalitetshøstet blanding av brun, rød (Dulse/Red Sea moss) og grønn sjøtang med sine nyttige næringsstoffer. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Bruk kun ett kelp/sjøgress tilskudd av gangen.

Du kan lese mer her: DogsFirst Occulus Prime

Kanex; Parasitt forebyggende - kr. 299,- 

Høykvalitetshøstet Rødtang (Dulse- Palamaria palmata) + knust gresskarfrø (økologisk Stryian gresskar) for å fremme og bistå forebyggende mot parasitter i tarmsystemet. Kan brukes til valper fra 8 uker. Også til katt, med halvert dosering. Ikke varmebehandlet. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Bruk kun ett kelp/sjøgress tilskudd av gangen.

Du kan lese mer her: DogsFirst Kanex

Felix Flora Pre- og Probiotika KATT - kr. 529,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika med 17 bakteriestammer spesifikt utviklet for katt. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 40gr.

Du kan lese mer her: Felix's Flora

Feline Gut Soothe KATT - kr. 399,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika med blant annet Slippery Elm og Marshmallow Root for å støtte mage og tarmhelse, Spesifikt utviklet for katt. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 46gr.

Du kan lese mer her: Feline Gut Soothe

Easy Peasy Nutraceutical - kr. 479,- 

Et høykvalitets pre- og probiotika med 14 bakteriestammer for hund og katt, inkludert tranebær, for å støtte og styrke urinveier- og bæresystemet. Fra Adored Beast Apothecary, Canada. 52gr.

Du kan lese mer her: Easy Peasy Nutraceutical

Yeasty Beast spray - kr. 349,-

Hudspray hvor fuktig hud er et problem, og særlig ved soppovervekst. Tinktur basert på Horsetail (kjerringrokk), Hypericum (Johannesurt), Calendula, Hydrastis (hydrastinurt), Grønn te m/ trollhassel og eplecidereddik base. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: Yeasty Beast spray

LUCAA+ Ear Care  kr. 349,-

En ørespray som er basert på 5 ulike probiotiske bakteriestammer som aktiviseres i kontakt med luft, og fremmer den naturlige hudfloraen i øret. Godt alternativ å bruke når tilheling går tregt grunnet betennelser, midd eller andre ulike øretilstander. Kan også brukes i neserynker ol. hvor hudplager er problem. Fra Ingenious Probiotics/Provilan, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: Ingenious Probiotics Ear Care

LUCAA+ Dental Care  kr. 349,-

En munn- og tannspray som er basert på probiotiske bakteriestammer som aktiviseres i kontakt med luft, og fremmer den naturlige floraen i munnhulen. Fint å bruke i forbindelse med tannpuss, men brukes ikke sammen med tannkrem da denne kan ødelegge effekten (brukes i så fall til ulik tid). Kan og brukes til katt, hest og kanin. Fra Ingenious Probiotics/Provilan, UK. 100ml. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Du kan lese mer her: Ingenious Probiotics Dental Care

LUCAA+ Dermo Care  kr. 349,-

En sår- og hudspray basert på probiotiske bakteriestammer som aktiviseres i kontakt med luft, og fremmer den naturlige floraen i huden og styrker dermed sårtilheling. Fint å bruke ved ulike hudplager eller sår. Kan og brukes til katt, hest og kanin. Fra Ingenious Probiotics/Provilan, UK. 100ml. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse.

Du kan lese mer her: Ingenious Probiotics Dermo Care

LUCAA+ Probiotisk Shampoo - kr. 399,-

En shampoo og hudvask som er basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i huden. Fin å bruke til hunder (og katter) med hudplager av ulike slag. Fra Ingenious Probiotics, UK. 300 ml. kr. 699,- for 1 L. Fås kun kjøpt hos Asker Hund og Helse. 

Du kan lese mer her: Ingenious Probiotics Shampoo

VITBIT villfanget fiskeolje - kr. 249,-

Vitbit Pure Arctic er en helt ren og naturlig høykvalitets fiskeolje fremstilt av 100% fersk villfisk (torsk, sei, hyse) fra norske farvann! Vitbit Pure Arctic har et høyt innhold av Omega 3 fettsyrene EPA, DHA og DPA. Kan brukes av hund og katt. Fra VITBIT, Norge. 300ml.

Du kan lese mer her: https://www.vitbit.no/produkter/vitbit-pure-arctic-300ml/

Norsk Dyrehelse GLUKOSAMIN - kr. 199,- 

30% rabatt nå! Kan fremme friske og bevegelige ledd. Glukosamin er en kroppsegen substans som dannes av glukose (en sukkerart). Glukosamin er nødvendig for at kroppen skal danne større molekyler som blant annet finnes i leddvæske og bruskFra Norsk Dyrehelse, 250 gram, pulver.

Du kan lese mer her: Norsk Dyrehelse Glukosamin

EKHOMLMSPROB Tjæreshampoo - kr. 165,-

En furutjære basert shampoo for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt samt på sommer ved insektsplager. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 200ml. 

EKHOMLMSPROB Potesalve med tjære - kr. 129,-

En furutjære basert potesalve med bivoks, olivenolje, Calendula og kamilleblomst for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 40ml. 

dòTERRA Copaiba - kr. 700,-

Bestillingsvare. Eterisk olje av Copaiba fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Copaiba (Copaifera) har beroligende og avslappende egenskaper med sin milde lukt og sammensetning. Den er også kjent for å være god for seniorer, nerverelaterte plager, hud og kroniske plager, og plager i bevegelsesapparatet. Inneholder blant annet høyt innhold av β-caryophyllene (BCP); phytocannabinoid som har kjente egenskaper for å fremme ro blant annet. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: doTERRA Copaiba eterisk olje

dòTERRA Lavendel - kr. 490,-

Bestillingsvare. Eterisk olje av Lavendel fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Lavendel (Lavandula augistifolia) er nok mest utbredt innen eteriske oljer. Den er kjent for sine beroligende og avslappende egenskaper. Veldig god i diffuser ved stress, uro og mentale belastninger. Også fin å inkludere i insektsspray. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: doTERRA Lavendel eterisk olje

IMMUNOGUARDER - kr. 349,-

1 igjen - 25% rabatt! Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for immunforsvaret med bl a Solhatt. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: HerbalWorksbySweden Immunoguarder

NITCH - kr. 349,-

1 igjen - 25% rabatt! Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for hudlidelser, kløe, og HETE i kroppen innen TCM. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-nitch/

AIR - kr. 349,-

1 igjen - 25% rabatt! Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for luftveier og hud, spesielt ved røyting. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: HerbalWorksbySweden Air

WATER - kr. 349,-

1 igjen - 25% rabatt! Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for alderdom/senior, tenner, knokler, og Nyre organsystemet (VANN elementet i TCM). Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: HerbalWorksbySweden Water

HEAT - kr. 349,-

1 igjen - 25% rabatt! Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for reproduksjonssykluser og ubalanser her, så som løpetid/brunst. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: HerbalWorksbySweden Heat

RawforPaw Vilt godbiter (ulike smaker) - kr. 119,-

Frysetørket godbiter av enten Elg, Hjort, Reinsdyr eller Lam - 100% rent muskel- og organkjøtt, smuldrer ikke. Ingen tilsetningsstoffer. Fra RawforPaw, Sverige. 45gram, tilsvarer 150gram råvare.  

Du kan lese mer her: RawforPaw Godbiter

MUSH VAINU tørket lunge storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe lunge. Utmerket naturlig tygg til unge som seniorhunder og katter. Spør konsistens, kan deles lett over mat som smaksforsterker. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 140gram.  

Du kan lese mer her: VAINU Lunge Storfe

MUSH VAINU tørket vom storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe vom. Utmerket naturlig tygg til unge som seniorhunder og katter. Kan deles i flere biter. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 180gram.  

Du kan lese mer her: VAINU Vom Storfe

MUSH VAINU tørket strupe storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe strupe. Bra tyggemostand; som belønning eller aktivisering. Til hund og katt. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 220 gram.  

Du kan lese mer her: VAINU Strupe Storfe

MUSH VAINU tørket luftrør storfe - kr. 99,-

Tørket råvare av storfe luftrør. God tyggemostand og tidsfordriv. Tips: Kan fylles med f.eks vom og fryses for enda lengre varighet som tygg. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 200 gram.  

Du kan lese mer her: VAINU Luftrør Storfe

MUSH VAINU tørket kyllinghals - kr. 99,-

Tørket råvare av kyllinghals. Sprø og god knask! Godbit til større hund, mer tidsfordriv for mindre hunder/katter. Ingen tilsetningsstoffer. Fra MUSH, Finland. 200 gram.  

Du kan lese mer her: VAINU Kyllinghals