Nedenfor finner du en oversikt over noen av produktene som selges i klinikken, og som kan sendes.

 Dette er en manuell nettbutikk. Du sender en mail med navn, adresse og tlfnr til [email protected] ved bestilling så blir det sendt en betalingslenke via sms til deg. Porto på 80kr tilkommer. 

Insektsspray - kr. 199,-

Eteriske oljer fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade) som er kjent for sine insektsavisende egenskaper; Lavendel, Cedarwood, Geranium, Lemongrass og Juniper Berry.

Ferdig utblandet til bruk, til hund og menneske. Sprayes på utsatte steder i pels eller utstyr før tur, 2-3 spray pr gang. Inneholder og eplecidereddik og få dråper ren kokosolje for emulgering. Lages på forespørsel. 30ml.

Nettkurs: Lær mer om bruk av eteriske oljer til hund - kr. 599,-

Vil du lære mer om eteriske oljer og hvordan du kan bruke dette til hund på en allsidig og trygg måte? Det er viktig med litt forkunnskaper før man bruker disse konsentrerte oljene, samtidig er det fint å vite at de kan være en god ekstrahjelp i hverdagen - fra hudrelaterte plager, insektsprayer, immunforsvar og allmenn helse, og ikke minst til det atferdsmessige. Du finner også konkrete oppskrifter til ulike utfordringer i kurset. Husk at dette også er overførbart til human bruk. Kurset koster 599,-, og du får tilgang i 1 år.

Du kan lese mer her: https://www.askerhundoghelse.no/kurs-eteriske-oljer

 

dòTERRA Lavendel - kr. 450,-

Eterisk olje av Lavendel fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Lavendel (Lavandula augistifolia) er nok mest utbredt innen eteriske oljer. Den er kjent for sine beroligende og avslappende egenskaper. Veldig god i diffuser ved stress, uro og mentale belastninger. Også fin å inkludere i insektsspray. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/lavender-oil

dòTERRA Copaiba - kr. 590,-

Eterisk olje av Copaiba fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Copaiba (Copaifera) har beroligende og avslappende egenskaper med sin milde lukt og sammensetning. Den er også kjent for å være god for seniorer, nerverelaterte plager, hud og kroniske plager, og plager i bevegelsesapparatet. Inneholder blant annet høyt innhold av β-caryophyllene (BCP); phytocannabinoid som har kjente egenskaper for å fremme ro blant annet. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/copaiba-oil

dòTERRA Frankincense - kr. 990,-

Eterisk olje av Frankincense fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Frankincense (Boswellia carterii, B.sacra, B.papyrifera, og B.frereana) er kjent som kongen av eteriske oljer, og har en urgammel historie bak seg. Den er vist å ha gode støttende egenskaper på cellehelsenivå, og særs fremme mental ro, hudplager og generelt styrke immmunforsvar. Er man i tvil så kan denne fint benyttes som førstevalg ved bruk av eteriske oljer. Har en varm og krydderaktig lukt. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/frankincense-oil

dòTERRA Cedarwood - kr. 250,-

Eterisk olje av Cedarwood fra dòTERRA - CPTG testet (Certified Pure Tested Grade). Svært viktig med rene oljer ved bruk til dyr.

Cedarwood (Juniperus virginiana) er en mild eterisk olje som bør være med i insektsprayen. Den er fin ved hudplager, urinveier, og for å fremme ro i miljøet man befinner seg i. Har en varm og treaktig lukt. Kan brukes til både hund og menneske, i diffuser eller som utblandet påført hud og pels. Fra dõTERRA, USA. 15ml. 

Du kan lese mer her: https://www.doterra.com/US/en/p/cedarwood-oil

BioFunction8; mage- og tarmhelse - kr. 299,-

Et kosttilskudd for å fremme mage- og tarmhelse mm. anbefalt av Dr. Conor Brady. Inneholder økologiske Chiafrø, økologisk kamille, økologisk Marshmallow (Legestokkrose) og en blanding av kelp/tang (rød, grønn og brun sjøtang). Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Du kan lese mer her: https://dogsfirst.ie/product/biofunction8-2/

Kelp / tang - kr. 249,- 

Et høykvalitetshøstet Kelp (tang) tilskudd for allmenn helse, hud, vitalitet og velvære for hund. Inneholder både Fucaceae og Laminariaceae sjøtang. Ikke varmebehandlet. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Du kan lese mer her: https://dogsfirst.ie/product/organic-kelp-for-dogs-2/

Kanex; Naturlig parasitt forebyggende - kr. 299,- 

Høykvalitetshøstet Rødtang (Dulse- Palamaria palmata) + knust gresskarfrø (økologisk Stryian gresskar) for å fremme og bistå forebyggende mot parasitter i tarmsystemet. Kan brukes til valper fra 8 uker. Også til katt, med halvert dosering. Ikke varmebehandlet. Fra DogsFirst, Irland. 150gr. 

Du kan lese mer her: https://dogsfirst.ie/product/kanex-natural-worm-preventative-for-dogs/

ROOTS The Wolf Probiotika m/ Turkey Tail - kr. 679,-

En høykvalitets- og artsspesifikk probiotika til hund basert på ulvens tarmflora, inkluderer og Turkey Tail (Silkekjuke) for immunforsvar og mage/tarmhelse. Vant pris for nyvinnende produkt på Global Pet Expo 2023. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/wolf-strain-probiotic

Kolloidalt sølvvann - kr. 298,-

Kolloidalt sølvvann (mret & SilverSOL) for å fremme sunn og sterk hud- og alle plager relatert til hud, pels og ører. Kan brukes overalt på sår, i ører mm. 10 ppm. Patentert produksjonsteknologi. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/colloidal-silversol

Liver Tonic - 379,-

En mild urteblanding (m/ bl a Mariatistel og Løvetann) for å fremme leverhelse. Ekstra godt ved ubalanser i hud, pels, ører, fordøyelse og immunforsvar. En del av protokollen til "Canine Allergy bundle", og "Leaky Gut Protocol" fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/liver-tonic

Phyto Synergy - 649,-

Et 100% rent og meget næringstett marint fytoplankton (skal kun ha 1/16 teskje pr dag) med gode antioksidant egenskaper for hjelp til pågående ubalanser eller for forebyggende styrke (hud, pels, tarmhelse, restitusjon og allmenn velvære) fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 15gr. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/phyto-synergy

Chaga - 679,-

Uttrekk av villhøstet Chaga for å fremme immunforsvar, seniorstøtte, vitalitet, styrke og allmenn velvære. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 125ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/chaga-mushrooms-liquid-triple-extract

Re-balancer - 299,-

Tidligere kalt Anti-Vaccinosis. En urteblanding (m/ Thuja og Silicea) spesielt for å styrke immunforsvar og belastninger her. Fra The Adored Beast Apothecary. 30ml. 

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/rebalancer

Yeasty Beast III - kr. 349,-

Hudspray hvor fuktig hud er et problem, og særlig ved soppovervekst. Tinktur basert på Horsetail (kjerringrokk), Hypericum (Johannesurt), Calendula, Hydrastis (hydrastinurt), Grønn te m/ trollhassel og eplecidereddik base. Fra The Adored Beast Apothecary, Canada. 60ml.

Du kan lese mer her: https://adoredbeast.com/collections/all-products/products/yeasty-beast-tropical-spray

LUCAA+ Probiotisk Ørespray - kr. 298,-

En øre (hud)spray som er basert på 5 ulike probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige hudfloraen i øret. Kan også brukes andre steder på kroppen hvor hudplager er problem. Fra Ingenious Probiotics, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-pet-ear-cleaner/

LUCAA+ Probiotisk Munnspray - kr. 298,-

En munn- og tannspray som er basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i munnhulen. Fint å bruke i forbindelse med tannpuss. Kan og brukes til katt, hest og kanin. Fra Ingenious Probiotics, UK. 100ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-pet-dental-care/

LUCAA+ Probiotisk Shampoo - kr. 259,-

En shampoo og hudvask som er basert på probiotiske bakteriestammer for å fremme den naturlige floraen i huden. Fin å bruke til hunder (og katter) med hudplager av ulike slag. Fra Ingenious Probiotics, UK. 300ml.

Du kan lese mer her: https://ingenious-probiotics.com/product/probiotic-dog-shampoo/

VITBIT villfanget fiskeolje - kr. 249,-

Vitbit Pure Arctic er en helt ren og naturlig høykvalitets fiskeolje fremstilt av 100% fersk villfisk (torsk, sei, hyse) fra norske farvann! Vitbit Pure Arctic har et høyt innhold av Omega 3 fettsyrene EPA, DHA og DPA. Kan brukes av hund og katt. Fra VITBIT, Norge. 300ml.

Du kan lese mer her: https://www.vitbit.no/produkter/vitbit-pure-arctic-300ml/

ROCKETO Halo - kr. 329,-

Økologisk urteblanding for hud og pels basert på ferske og sporbare råvarer. Inneholder økologisk brennesle, økologisk spinat, økologisk nype, økologisk eple, økologisk kamille, økologisk ringblomst, økologisk tindved, økologisk Reishi og økologisk Chaga. Kan tas kontinuerlig. Kan også gis til katt. Fra ROCKETO. 240gram.

ROCKETO Ohmmmm - kr. 329,-

Urteblanding for å fremme mental ro basert på økologiske, forskningsbaserte og sporbare ingredienser. Inneholder økologiske/villfangede Valerianrot, Ashwagandha, hampfrøpulver, kamille, pasjonsblomst, rhodiola rosea, reishi sopp og chaga sopp. Kan gis kontinuerlig. Fra ROCKETO. 240gram.

EKHOMLMSPROB Tjæreshampoo - kr. 165,-

En furutjære basert shampoo for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt samt på sommer ved insektsplager. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Finnes også i 500 ml. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 200ml. 

EKHOMLMSPROB Superkrem - kr. 299,-

En furutjære og Aloe Vera basert krem m/safrantistel for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt samt på sommer ved insektsplager. Hurtig absorberende. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 100ml. 

EKHOMLMSPROB Potesalve med tjære - kr. 119,-

En furutjære basert potesalve med bivoks, olivenolje, Calendula og kamilleblomst for å lindre og berolige sart og irritert hud samt fremme god flora i hud. Fin ved kløe og fukt. Fri for fargestoffer, parabener, mineraloljer, parfyme og blekemidler. Fra EKHOLMS PROB Sverige. 40ml. 

IMMUNOGUARDER - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for immunforsvaret med bl a Solhatt. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/immunoguarder/

MOVER - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for bevegelsesapparatet (kroppen) + adaptogen med bl a Schisandra og Boswellia. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-mover/

MOVER EXTRA - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for bevegelsesapparatet (samme som MOVER), men med Djevleklo i tillegg. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-mover-extra/

KIBDA - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for allergier, immunforsvar, og Lever organsystemet i TCM. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-kibda/

NITCH - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for hudlidelser, kløe, og HETE i kroppen innen TCM. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-nitch/

AIR - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for luftveier og hud, spesielt ved røyting. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-air-3/

WATER - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for alderdom/senior, tenner, knokler, og Nyre organsystemet (VANN elementet i TCM). Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-water/

HEAT - kr. 349,-

Urteblanding basert på kinesisk medisinsk tilnærming for å fremme kropp og velvære. Denne er spesielt for reproduksjonssykluser og ubalanser her, så som løpetid/brunst. Kan brukes til hund og hest. Fra HerbalWorksbySweden, Sverige. 250ml. 

Du kan lese mer her: https://herbalworksbysweden.com/product/md-heat/