Hvordan støtte hundekroppen på en helhetlig måte ved bruk av eteriske oljer

 

Hvordan og hvorfor bruke eteriske oljer som verktøy og hjelp?

 

FÅ TILGANG NÅ

Konsentrerte og støttende dråper rett fra naturen. Oljer fra planteriket kan bistå tilheling av sår, immuntilstander, smertelindring, uro og stress, fordøyelse og mye mer! La deg imponere med trygg og terapeutisk bruk

Dette kurset passer for deg som vil forebygge og hjelpe hunden din som har plager relatert til hud, pels og ører, men også andre områder som fordøyelse og stress.

Dette er informasjon du også kan bruke til deg selv!

FÅ TILGANG NÅ

Fordelene med dette kurset​

 

✅ Du vil lære deg trygg og tilpasset bruk til hund- og hvilke spesifikke oljer som er gode for ører, hud og pelsproblematikk


✅ Du vil lære om både vestlig tankegang ved bruk av eteriske oljer, men også hvilke organsystemer i kinesisk medisin som har spesifikke tilknytninger til enkelte eteriske oljer.


✅ Du vil tilegne deg kunnskap på en helhetlig måte slik at du kan påvirke hundehelsen positivt på lang sikt

Praktiske detaljer​

 

✅ Kurset er online, og du har tilgang fra du melder deg på med 1 års varighet.


✅ Tilgang til kursvideo, kursmateriale og informasjon samt ulike tilpassede oppskrifter


✅ Personlig og gratis 1 - 1 veiledning (Q&A) hvor du får spurt om akkurat det du trenger hjelp til

 
FÅ TILGANG NÅ

Hei,
Charlotte her!​

 

Jeg har alltid vært nysgjerrig på å lære mer, og enda mer relevant ble dette da jeg startet min egen «alternative» helsereisen fordi jeg rett og slett var nødt til å finne ny hjelp til helsa. I løpet av denne reisen har jeg kommet over så mange ulike verktøy og hjelpemidler fra både holistisk tankegang og kinesisk medisin med røtter i å bruke naturen mye mer konkret.

 Da jeg kom over eteriske oljer var det fordi jeg hadde forstått at de kunne være en god støtte ved respirasjonsplager om høsten.. Det ene tok det andre, og så var eteriske oljer en stor del av hverdagen min- for langt flere sider av helsen- både for oss mennesker, og også for hunder.

Jeg så etter hvert også at langt flere terapeuter brukte det mer systematisk i å hjelpe hundekroppen på flere vis.

Man kan hjelpe så vel den fysiske hundekroppen, men også det mer mentale og følelsesmessige. Og det er utrolig spennende og givende!

Bli med og lær å bruke eteriske oljer du også 😊

 

Monica, mamma’n til Suzi

Hun (Suzi, traumatisk oppvekst) ble skremt for en halvtime siden her hjemme. Satt og ristet i senga i kroken. Med diffuser (Copaiba) og 1 Arnica, ligger hun rolig og glor på 71 grader nord. Det er så artig!!

Mamma’n til Molly

"Molly har hatt en del utfordringer med ørene, så kortison har vært redningen da. Sist gang var effekten ikke så langvarig, så da forsøkte jeg Arborvitae (eterisk olje) i stedet etter tips fra Charlotte. Det lindret like godt, ikke kommet til bunns med øreproblematikken, men det er godt å bruke et snillere alternativ til hundehuden som også gir hjelp."