Kløe og hudplager - start fra innsiden!

 

Hvordan bruke mat og kosttilskudd til å styrke hud, pels og kropp - en praktisk guide

 

FÅ TILGANG NÅ

 

Hvorfor er maten, og særlig ferskhet og kvalitet - viktig for hva som skjer i hud og pels? Få kunnskap og konkrete verktøy for å styrke og støtte kroppen fra innsiden. Her blir det fokus på mat og tilskudd, leverhelse og tarmhelse!

Dette kurset passer for deg som vil forebygge og hjelpe hunden din som har plager relatert til hud, pels, poter og ører, men også andre områder som fordøyelse, munnhelse og stress.

Dette er praktiske tips og råd samt viktig lærdom du kan bruke til alle livsfaser og bruksområder hos hunden; sportslig, hverdagslig eller avlsmessig!

FÅ TILGANG NÅ

 Fordelene med dette minikurset​

 

 ✅ Du får oppdatert kunnskap og lærdom innen helhetlig tankegang på hva som er viktig når det er plager knyttet til hud, ører og pels.


✅ Du lærer om konkrete råvarer, urter og tilskudd for å styrke fra innsiden (årsak). Vi har både lever- og tarmhelse i fokus. TARMHELSE PROTOKOLLEN er noe alle hunder kan ha glede av.


✅ Nyttig for alle hunder ved å påvirke hundehelsen positivt på lang sikt og.

Praktiske detaljer​

 

✅ Du får én 1 - 1 kostnadsfri personlig veiledning (Q & A) via onlinekonsultasjon hvor du får spurt om hjelp til akkurat det du trenger.

 

✅ Kurset er onlinebasert og du får tilgang når du melder deg på, og med 1 års varighet.

 

✅ Kursmaterialet - video og skriftlig - har enkelt oppsett, konkrete produktforslag og bruk i praksis.

 
FÅ TILGANG NÅ

Hei,
Charlotte her!​

 

Jeg har alltid vært nysgjerrig på å lære mer, og enda mer relevant ble dette da jeg startet min egen «alternative» helsereise fordi jeg rett og slett var nødt til å finne ny hjelp til helsa. I løpet av denne reisen kom jeg over mange ulike verktøy og hjelpemidler fra både holistisk tankegang og kinesisk medisin. Det ble naturlig å fordype seg enda mer i hva gjaldt hundene og. 
 
 Da jeg dukket inn i hund, helse og mat- ble det påfyll med kunnskap om hva som er viktig med det som skjer på innsiden av kroppen, for å få en god helhetlig helse. 
 
Denne kunnskapen og lærdommen har jeg samlet over tid, og ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å ta bevisste og gode valg for hele din hunds kropp, kroppslig som atferdsmessig.  

Referanser

Luna 

«Vil takke for en fantastisk hjelp vi har fått av deg og dine behandlinger. Fra å være plaget av eksem, fórintoleranser, rennende øyne og kløende pels pluss sår på labber til å bli en veldig lykkelig lita frøken med god appetitt med god og fin helse. Alt matmor har lært gjennom dine kurs, din gode veiledning -dette er virkelig gull. Vi har testet urter, endret fóring (ferskforing), homeopati og oljer i tillegg til behandling hos deg. Det er fint å kunne gå frem og tilbake i kurset for å få bedre oversikt og oppklaring hvis en er usikker.»

 

 Hilde, kursdeltaker

«Jeg anbefaler dette kurset (øre- og hudplager) på det varmeste! Charlotte er en dyktig dame full av kunnskap og en fantastisk evne til å lære bort og gi kunnskapen videre. Jeg har tatt i bruk mye av det jeg har lært på meg selv og min familie, er super fornøyd! Vi har alle fått en bedre hverdag!»

 Theo

«Jeg er så glad for at kurset hos deg (øre- og hudplager) dukket opp på Fb. Theo er en godt voksen Havanais, med hud og mage utfordringer. Vi startet med "kun" fokus på akupressur og mat - og merket fremgang. Noe av det vi merket var bedre matlyst, og at han faktisk holdt på maten. Han har også endret seg atferdsmessig til det mer positive i forhold til andre hunder... Stor takk!»

BLI MED NÅ