Homeopati til hund 

- Førstehjelp og husapotek

 

Hvordan, når og hvorfor bruke homeopati til hund. Praktisk guide og bruksområder (30 ulike remedier)

FÅ TILGANG NÅ

 

Homeopati er en helhetlig måte å bistå kroppen på hvor både mennesker og dyr kan ha nytte fra dette store fagfeltet. Det er kjent som et verktøy på nanonivå til å styrke og støtte kroppens egen selvheling!

Dette kurset passer for deg som vil forebygge og hjelpe hunden din med både kroppslige og atferdsmessige utfordringer som ledd, bevegelse, hud, pels, ører, stress, traumer, fordøyelse og mye mer. 

Kurset gir deg praktisk gjennomføring med 30 ulike remedier, samt en vinkling også mot organprosesser i kinesisk medisin. Nyttig som førstehjelp og i husapoteket ditt!

FÅ TILGANG NÅ

 Fordelene med dette minikurset​

 

 ✅ Du får kunnskap og lærdommen til å bruke homeopati til din hund (og deg selv) for hverdagslige plager og utfordringer.


✅ Du lærer om hvordan og når, og hvilke allsidighet du har ved bruk av de konkrete remediene. En praktisk guide du kan laste ned og ha tilgjengelig hele tiden. 


✅ Nyttig for alle hunder, og spesielt som førstehjelp eller hvis man har kommet til kort ved annen behandling.

Praktiske detaljer​

 

✅ Kurset er onlinebasert og du får strakstilgang til materialet. Du har tilgang i 1 år, men kan laste ned materialet til evig bruk. 

 

✅ Du får én 1 - 1 kostnadsfri personlig veiledning (Q & A) via onlinekonsultasjon hvor du får spurt om hjelp til akkurat det du trenger.

 

✅ Kursmaterialet er lagt opp med enkle beskrivelser og bruksmål, men og med vinkling fra kinesisk medisin hvis du synes det er spennende. 

FÅ TILGANG NÅ

Hei,
Charlotte her!​

 

Jeg har alltid vært nysgjerrig på å lære mer, og enda mer relevant ble dette da jeg startet min egen «alternative» helsereise fordi jeg rett og slett var nødt til å finne ny hjelp til helsa. I løpet av denne reisen kom jeg over mange ulike verktøy og hjelpemidler fra både holistisk tankegang og kinesisk medisin. Det ble naturlig å fordype seg enda mer i hva gjaldt hundene og. 
 
Homepati har vært en stor del av mitt personlige- og jobbrelaterte liv, så dette verktøyet er jeg godt kjent med til både to- og firbente. Det spennende er også hvordan man kan benytte dette fra kinesisk medisinsk tankegang og helhetlig helse.   
 
 Den kunnskapen og lærdommen som jeg har samlet over tid, ønsker jeg å bistå deg som hundeeier til å ta enda flere bevisste og gode valg for hele din hunds kropp, kroppslig som atferdsmessig.  

Homeopati

Susi 

 

Santos